FAQ

Hva er aldersgrensen for å spille Larvik Futsalcup?

Man må være 16 år for å delta. Vi har ikke muligheten til å sjekke fødselsdatoen til alle, men vi forbeholder oss retten til å kreve gyldig legitimasjon om vi er i tvil. Dette er for å sikre kvaliteten på cupen, men også for å unngå skader på unge spillere som kan møte langt større og mer fysiske motspillere. Dersom vi avdekker spillere som er for unge, risikerer laget å bli diskvalifisert.

Hvordan kommer jeg meg til Arena Larvik?

Det er ganske enkelt å finne frem. Hallen ligger vis-a-vis Thor Heyerdahl vgs, og adressen er Hoffsgate 6, 3262 Larvik. Det er gode parkeringsmuligheter på skolens område. Fra Larvik togstasjon er det cirka 10 minutter å gå.

Er jeg forsikret når jeg spiller Larvik Futsalcup?

Nei. Vi er ikke ansvarlige for skader som måtte oppstå under vår cup. Lagforsikring og lisens som man er dekket av under fotballsesongen, gjelder IKKE her. Erfaringsmessig er det ikke alvorlige skader i futsal, og heller ikke under Larvik Open. Vi anbefaler likevel alle (uansett) å ha en ulykkesforsikring via et forsikringsselskap. Det er en lav pris å betale i tilfelle uhellet skulle være ute, og den gjelder året rundt! Vi anbefaler også leggskinn.

Hvorfor må vi betale lagavgift på forhånd?

Dette er enkelt og greit for å unngå at lag trekker seg i siste liten og ikke møter opp. Dette fører til en dårligere opplevelse for lagene som ville vært i samme gruppe som laget som trakk seg.

Er det garderober i hallen?

Ja, alle lag får tildelt garderobe under cupen. Her kan dere skifte og dusje, og det er også muligheter til å legge den taktiske slagplanen før kampene. Men, husk at dere deler garderobe med flere lag, så vis hensyn!

Hva kan man få kjøpt i kiosken? 

Vi selger blant annet følgende: Baguetter med diverse pålegg, toast, vafler, muffins, diverse frukt, sjokolade, kaffe og mineralvann/energidrikk for å nevne noe. Det skal ikke være problem med å få nok påfyll, og vi har snille priser i kiosken. Vi tar også kort. Ta turen!

Koster det penger å se på?

Nei, det er helt gratis å se på. Ta med venner og bekjente og følg med på spennende kamper!

Hva slags premier er det i år?

Førstepremien er blant annet 30.000,- mens andreplassen får med seg 10.000,-. Vinnerne av jenteklassen vinner 5.000,- kr. Utover dette blir det flere premier enn noen gang før! Vi sender både spillere og tilskuere på fotballturer, og det blir mange spennende konkurranser underveis hvor man kan vinne flotte premier. Man trenger altså ikke vinne cupen for å stikke av med gevinster!

Hvem dømmer kampene?

Det er kun de beste futsaldommerne som dømmer Larvik Open. Flere har også erfaring med dømming på internasjonalt nivå.

Finnes det muligheter for overnatting?

Ja, vi har en avtale med Holms Motell utenfor Larvik. Her får dere som lag svært gunstige priser på fine og store rom. Holms er også kjent for sin gode mat! Motellet ligger 10-15 minutters kjøring utenfor Larvik, i retning Sandefjord. Sjekk ut www.holms.as for mer info.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar