Informasjon

Norges beste futsalturnering tilbake. Vi i Larvik Futsalcup ønsker hele futsalfamilien i Norge velkommen til en ny og bedre turnering. Målet er å bli bedre for hvert år, noe som innebærer bedre premier, god organisering, gode fasaliteter og herlig stemning.

Vi i Larvik Futsalcup har som mål å ha den desidert beste futsalturneringen i landet både når det gjelder kvalitet på banen i form av spillere og dommer, samt at rammene rundt arrangementet skal være best mulig. For å få til dette jobber vi mye med å få inn sponsorer som kan være med på å lage dette arrangementet til en eneste stor fest.

Larvik Futsalcup blir som vanlig arrangert i fantastiske Arena Larvik, hvor det blant annet har blitt arrangert Håndball-EM. Hallen er av topp internasjonal standard, med flotte fasiliteter. Turneringen arrangeres fra søndag 28.desember til mandag 29.desember!

Vi er kjempefornøyde med å ha med oss en rekke sponsorene på en ny runde med Larvik Futsalcup. Spillere og tilskuere kan bare glede seg til cupen da vi håper og trur at Larvik Futsalcup igjen skal bli en suksess.

Premiering:

1.plass: 30 000kr
2.plass: 10 000kr

+ vi vil dele ut mange andre premier underveis i cupen.

I år som i tidligere år vil vi i Larvik Futsalcup samle inn penger via et loddsalg hvor alle inntekter går til et veldedig formål. Her kan vi også love mange gode premier. Dra med dere venner og bekjente så fyller vi opp Larvik Arena og lager en kjempestor futsalfest.

Vi håper å se DERE i Larvik Arena 28 og 29 desember.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar